Haagstraat 6, 5236XM 's-Hertogenbosch
0736432128
info@lamicosign.nl

Interior

INLEIDING

Toe aan een vernieuwde look and feel?
Wij kunnen gemakkelijk en snel uw interieur en/of meubels restylen.

Zonder ingrijpend verbouwen of nieuw meubilair toch een compleet nieuw interieur.
Wij werken met verschillende materialen die inzetbaar zijn om bestaande ondergronden te voorzien van een nieuwe uitstraling. Denk hierbij aan een witte kantoorwand voorzien van een schitterende wandvullende afbeelding of een bureaublad voorzien van een nieuwe frisse kleur door middel van interieurfolie.

Interieurfolie

Op zoek naar een
nieuwe look and feel in uw bedrijf?

Met onze interieurfolie kunt u snel en gemakkelijk bestaande interieurelementen een vernieuwde uitstraling geven. Wij plakken deze simpelweg over uw bestaande bureau’s of balie heen. Hierdoor heeft u geen torenhoge kosten met het vervangen van meubels, geen logistiek probleem én het is milieuvriendelijk!

Naadloos fotobehang

Creëer schitterende  
wanden met naadloos fotobehang.

Naadloos fotobehang is echt uit één stuk, geen baantjes meer. Doordat dit geprint wordt kan dit helemaal naar wens gemaakt worden. Uw logo in de print? Geen probleem. Onze DTP-ers hebben veel ervaring met het verwerken van grote afbeeldingen, hierdoor durven wij u te garanderen dat het resultaat super is.

Textielframes

Een complete wand of juist een deel.
Met een Textielframe creëert u gemakkelijk sfeer.

Een groot voordeel van een Textielframe is dat de visual gewisseld kan worden. U schaft eenmalig een frame aan en vervolgens kunt u wisselen met de doeken. Ideaal in showrooms of een entree. Alle Textielframes kunnen verlicht geleverd worden, dit geeft een schitterend effect, omdat u bepaalde delen van een print meer eruit kunt laten springen.

Akoestiek verbetering

Een super vergaderruimte, 
maar wat een galm. Wij lossen het voor u op.

Met deze oplossing slaat u 2 vliegen in één klap.
Voor het oog is het exact hetzelfde als een Textielframe, echter zijn deze frames voorzien van akoestisch dempend materiaal. Wij meten in de betreffende ruimte hoeveel “galm” er is en daar gaan wij een plan voor schrijven. Het eindresultaat is een ruimte met een verbeterde akoestiek en sfeer.

Portfolio Interior

Hieronder laten wij met trots enkele interieurprojecten zien.

Naadloos fotobehang BAM

Gemonteerd om diverse attributen heen.
Door zorgvuldig inmeten wordt de afbeelding niet teveel beïnvloed.
Locatie: BAM te Bunnik

Textielframes Dorstlessers

Een wandvullend textielframe. Klant wil een kroeg uitstraling creëren en leverde deze afbeelding aan.
Nu het frame gemonteerd is kan de klant eenvoudig de visual zelf vervangen.

Bestaande meubels restylen

Deze kasten waren donkergrijs, de klant wenste een nieuwe frissere uitstraling. Samen met de klant hebben wij de folie bepaald en vervolgens hebben wij alle meubels in deze ruimte een make-over gegeven.